Plåtskiljare

UniFeederns egenskaper med fritt val av horisontellt slag (X-axeln) och mycket bra prestanda för vertikal rörelse (Z-axel) gör den väl lämpad för plåtskiljare applikationer. En fördel är att plåtskiljaren kan användas för ämnes stackar både på ämnesbord och lyftbord. Plåtskiljare för separering av både stål, aluminium, rostfritt.

Mellanpressutrustning

Mellanpress utrsutningen består av en UniFeeder med en dubbel tooling tillsammans med en mellanstation eller en vändare som placeras mellan pressarna. UniFeeder lösningen ger en stor fri golvyta mellan pressarna. Detta kommer att underlätta vid byte av tooling  och pressverktyg.

Eftersom UniFeedern fungerar som både utmatare och inmatare samtidigt blir det jämnt flöde av produktionen, liknande det regelbundna flödet i en transferpress.

End of Line

UniFeeder är också en perfekt lösning för End of Line hantering med fritt val av horisontellt slag (X-axeln), vertikalt slag (Z-axel) och sidoförflyttning (Y-axeln). Eftersom även en tiltfunktion är tillgänglig kan UniFeedern stapla paneler både horisontellt och vertikalt. Detta innebär att UniFeedern End of Line hanteringsutrustning är en fyra (4) axlig fullt programmerbar enhet utan slag begränsningar.